Over ons

Graag willen wij ons aan u voorstellen.

 

Petra en Leon zijn bij elkaar de afgelopen 26 jaar werkzaam in de horeca en zijn na div horeca ondernemingen in Den Haag,Voorschoten,Hilversum en Thailand uiteindelijk op 2 Januari 2015 neergestreken in het Pittoreske Reijmerstok in Eethuis A Gen Ing.

"Wij waren direct verliefd op de locatie en de mensen er omheen" het is heerlijk vertoeven hier. Het Limburgse heuvelland kenmerkt zich door het gebruik van pure ingredienten en een hoog gastvrijheidsgevoel. Nog steeds hebben we door de omgeving het gevoel op vakantie te zijn. En dit dragen we graag over aan onze gasten.

 

"A gen Ing" betekent letterlijk ‘aan het einde.’ Aan het einde van de weg die door het dorp Reijmerstok loopt. ‘Aan het einde’ hebben wij proberen weer te geven door middel van de tunnel in ons logo. De tunnel heeft daarnaast betrekking op de bekende Poorten van Reijmerstok.

 

Bij A Gen Ing is het goed vertoeven. Bourgondisch genieten in de huiskamer van Reijmerstok, een plek waar jong en oud zich welkom voelt. Wij maken bij onze gerechten zoveel mogelijk gebruik van producten uit onze streek. Het Limburgse (Heuvel)land heeft namelijk genoeg lekkers te bieden. Zo betrekken wij diverse boeren en leveranciers uit de regio die onze keuken voorzien van groenten, fruit, vlees, vis en zuivel en brood. U kunt bij ons terecht voor praktisch alle gastvrijheidsbehoefte's van "Diner voor 2" tot de compleet verzorgde feestavond.

 

Samen met onze ervaren zwarte en witte brigade gaan wij ervoor zorgen dat uw bezoek een succes wordt !

Wanneer u een idee heeft voor een feest of andere bijeenkomst is het zeker aan te bevelen om een vrijblijvende offerte op te vragen, via het contactformulier onder de knop "Contact", of telefonisch contact op te nemen.

 

Wij hopen u snel te mogen begroeten In Eethuis A Gen Ing !

 

Petra & Leon

 

Impressie eetzaal Impressie eetzaal


Van de tap schenken wij bieren van de Gulpener Bierbrouwerij die haar eigen hopvelden in Reijmerstok heeft.

Maar ook Eethuis A Gen Ing heeft hier haar eigen hopplant staan.

 

Impressie café

 

Graag tot ziens in het mooie Reijmerstok.

 

Smakelijke groet,

 

Leon & Petra


 

 


 





Activiteiten


U bent de chef .


Nieuw in deze regio