Groepen

Feesten of vergaderen bij eethuis A Gen Ing

 

Restaurant

 

Ons restaurant is uitermate geschikt voor uw verjaardag, jubileum, vergadering, trouwfeest etc etc

U kunt bij ons terecht in het sfeervolle cafe of restaurant waarbij wij groepen tot maximaal 100 personen kunnen ontvangen voor een feestavond en ongeveer 50 personen voor diner.

 

Zalen

 

A Gen Ing beschikt ook over een complete zaal welke geschikt is voor feesten tot 450 personen en diners tot 100 personen.

Maar ook voor uw vergaderingen optredens of ander soortgelijke bijeenkomsten. In deze zaal is een compleet ingerichte bar om uw feest tot een succes te maken. En is ieder gewenste zaalopstelling bespreekbaar !

 

Terras

 

Op ons voorterras kunt u plaats nemen op 1 van de heerlijke loungesets en genieten van bijvoorbeeld een lekker drankje met een bittergarnituur of tapasplank. En op ons zij en achterterras welke de gehele dag in de zon liggen, kunt u heerlijk lunchen en dineren. Onder 1 van onze grote parasols.

Tevens bestaat de mogelijkheid om op ons achterterras uw feest te geven (met of zonder partytent) waarbij u bv gebruik kunt maken van 1 van onze bbq arrangementen, maar ook voor receptie's of buffetten.